Dam mai departe reteta succesului.

Studii de caz

In decursul anilor, am avut ocazia de a ajuta o multime de clienti sa sporeasca vizibilitatea brandului lor, sa isi creasca numarul de vanzari sau sa isi indeplineasca orice obiectiv de business. Am investit multa pasiune, cunostinte si munca in toate proiectele in care ne-am implicat - iar rezultatele au fost pe masura. Iti prezentam aici cateva studii de caz al unor proiecte in care am fost implicati pentru ca tu sa devii familiar cu modul Kondiment de lucru si cu felul in care abordam fiecare proiect. Contactati-ne pentru a primi mai multe informatii cu privire la aceste studii de caz sau cu privire la orice alt proiect.
 • SNS2

  Campanie prezidentiala SNS: Campanie integrata pentru candidatul Partidului Progresiv Sârb, Tomislav Nikolić, la alegerile prezidentiale.

 • vodafone

  Vodafone Love Mixer: O campanie speciala pentru utilizatorii Vodafone cu ocazia zilei de Sfantul Valentin, respectiv Dragobete.

 • vodafone

  Vodafone Pixelmania: Cum am crescut numarul de conturi MyVodafone prin intermediul unei campanii atractive si datatoare de dependenta.

 • bluair

  Joc de Craciun pentru Blue Air: "Zboara cu Mos Craciun", un proiect special pentru cresterea bazei de date a clientului Blue Air.

 • cez

  CEZ Group in Romania: Consolidarea imaginii grupului CEZ in Romania prin construirea prezentei online si campanii de comunicare.

 • kbc

  Prezenta online si promovare pentru KBC Securities: Dezvoltarea si promovarea uTrade, platforma de tranzactionare online a KBC in Romania.

 • ING2

  ING Pit Stop: Cresterea bazei de date a companiei prin crearea unei campanii de informare, cu continut relevant si de calitate.

 • cec

  CEC Bank: Imbunatatirea imaginii online a CEC Bank printr-o campanie dedicata solutiilor de credite imobiliare.

 • vodafone

  Vodafone FIFA World Cup 2010: Cresterea vanzarilor in magazinul online, in timpul Campionatului Mondial, printr-o campanie dedicata doamnelor .

 • Guvernul-Romaniei2

  Guvernul Romaniei: Imbunatatirea prezentei si comunicarii online a guvernului prin dezvoltarea unui website nou, relevant si eficient.

 • ceresit

  Henkel Ceresit: Campanie de fidelizare a clientilor Ceresit prin folosirea unui mix eficient de strategii si unelte de comunicare online.

 • vodafone

  Vodafone Ask a Friend: Cresterea vanzarilor din magazinul online Vodafone pe segmente specifice prin intermediul unei campanii cu mecanism viral.

 • realitatea1

  Cresterea traficului pe Realitatea.net: Obtinerea locului 1 in motoarele de cautare printr-un mix eficient de unelte specifice de online marketing.

Whitepapers

Am considerat intotdeauna ca evolutia si dezvoltarea sunt bazate pe impartasirea lucrurilor invatate. De aceea vrem sa impartasim din lucrurile invatate de noi de-al lungul timpului, in colaborarea cu diversi clienti din industrii variate. In decursul anilor, am acumulat cunostinte si perspective noi - pe care acum le gasiti aici, in sectiunea de Whitepapers si documentatie despre social media measurement, online lead generation si SEO marketing.
Social Media Metrics

Valorile Social Media

Afla cum poti masura eficienta unei campanii online atunci cand instrumentele clasice, precum Google Analytics, nu sunt de ajuns.

Lead Generation in Emerging Markets

Generare lead-uri

Internetul ofera oportunitatea unica de a patrunde pe noi piete. Invata cum sa iti indeplinesti obiectivele in cel mai eficient mod!Ge

Increase ROI through SEO

Succes via SEO

Creste traficul si optimizeaza-ti costurile. Afla care sunt beneficiile unei campanii SEO asupra site-ului tau!