Pasiunea pentru eficienta este in ADN-ul nostru.

Expertiza

Este convingerea noastra de baza ca doar o abordare focusata te poate ajuta sa obtii maximum in online pentru afacerea si brandul tau. In timp, ne-am specializat pe urmatoarele verticale: Travel, e-Commerce, e-Government si Political Marketing. Fiecare dintre aceste verticale prezinta caracteristici unice si provocari carora suntem pregatiti sa le raspundem cu echipe dedicate de experti si mixul potrivit de solutii de marketing online.

 • Travel

  Travel marketing

  Suntem specializati in a-ti oferi cele mai bune solutii pentru a-ti dezvolta business-ul de turism. De la crearea prezentei online pana la integrarea unui sistem de booking pe site-ul tau deja existent, iti oferim tot ce ai nevoie pentru un business online care este reprezentat asa cum se cuvine online.

  Vezi mai mult
 • Marketing politic

  Political marketing

  In lumea marketingului politic, mentinerea unei imagini publice coerente este obligatorie. De la branding pentru partide politice, candidati independenti sau organizatii non-guvernamentale pana la construirea imaginii online si dezvoltarea de campanii specifice, specialistii nostri in marketing politic sunt aici cu cele mai eficiente solutii.

  Vezi mai mult
 • e-Government

  E-government marketing

  Transparenta este cuvantul cheie. Comunicarea de informatii catre cetateni, companii si angajati trebuie sa fie facuta in cel mai clar mod, prin cele mai potrivite canale si utilizand uneltele potrivite. Noi putem ajuta orice institutie sa identifice canalele si metodele adecvate in comunicare.

  Vezi mai mult
 • e-Commerce

  E-commerce

  Dezvoltarea de solutii pentru e-commerce nu a fost nicicand mai usoara. De la dezvoltarea unui magazin online competitiv pana la integrarea diferitelor sisteme de plata si management al livrarii, de la generarea de vanzari pana la MLM-uri online, iti oferim cea mai buna experienta, una ce iti va spori vanzarile si te va ajuta sa iti cresti business-ul.

  Vezi mai mult

Alte industrii

 

Cei peste 10 ani de experienta si gama larga de servicii oferite ne ajuta sa constrium, intarim si sa comunicam brandurile din diferite industrii, cat mai variate. Contacteaza-ne pentru a afla mai multe despre cum putem sa te ajutam. Hai sa discutam despre proiectul tau!