Noi suntem KONDIMENT. Bucurosi de cunostinta.

Cine suntem

In cei peste 11 ani de lucru intr-un mediu competitiv si dinamic, ne-am intarit credinta ca eficienta trebuie dovedita. Din 2001, am devenit mai inteligenti, mai puternici, mai experimentati, pastrand acelasi entuziasm pentru proiectele noastre.

In timp, am devenit o echipa formata din profesionisti, caractere puternice care lucreaza impecabil si eficient impreuna. Construim branduri puternice pentru clientii nostri, ii ajutam sa stabileasca si mentina relatii de succes cu publicul lor tinta si generam rezultate masurabile in tot ceea ce facem. Printr-o abordare strategica ce functioneaza impecabil de fiecare data, prin idei proaspete care starnesc entuziasm si prin executii ireprosabile care aduc rezultate, dam totul pentru a scoate tot ce e mai bun din orice proiect.

 

Cunostintele si experienta acumulate in timpul in care am lucrat alaturi de clientii nostri si implicarea noastra in proiecte felurite au dus la dezvoltarea a patru verticale pe care ne specializam in acest moment: Travel, eGovernment, Marketing Politic si eCommerce. Oferim pentru fiecare dintre aceste verticale servicii integrate de marketing si comunicare online, echipe de specialisti dedicati si solutii performante.

 

Abordarea unica, axata pe rezultate, si gama larga de servicii pe care le oferim ne permit sa exploram si alte domenii de activitate. Astfel, suntem mereu gata de a demara proiecte memorabile alaturi de companii si branduri recunoscute la nivel global.

 

In munca noastra de zi cu zi, continuam sa practicam crezul nostru, acela al “eficientei dovedite”, impartasind cunoastere si dand startul trendurilor in domeniu.

 

Suntem mereu deschisi spre dialog, asa ca ne puteti contacta oricand la office[at]kondiment.ro.

 

Valori

  • Calitate

    Aducem valoare business-ului tau, oferindu-ti tie, si clientilor tai, o experienta superioara de online marketing.

  • Rezultate

    Avem ca scop sa iti livram rezultate masurabile care sa iti creasca afacerea si sa reflecte eficienta proiectelor dezvoltate.

  • Performanta

    Eliminam necunoscutul din orice initiativa si ne angajam sa proiectam solutii eficiente pentru a-ti atinge obiectivele.